Publikavimo data: 2024-06-08
Įspūdingi naminiai sušiai
Pagal šį variantą pagaminti suši yra prisotinti sodraus jūros skonio ir keleto galingų prieskonių aromato. Tai lašiša, krevetės ir midijos, cyplių ikrai, prieskoniai - marinuotas imbieras, wasabi, sojų padažas. Pačių sušių tekstūrą formuoja švelnus avokado minkštimas, šviežias agurkas ir sūris. Neabejotinai, tai platus įdomiausių skonių ir tekstūrų, taip pat maistinių medžiagų - vitaminų, mineralų, skaidulinių medžiagų ir riebalų - asortimentas.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius ir atvėsinkite. Supjaustykite agurkus plonomis juostelėmis, avokadą - juostelėmis, o žuvį - juostelėmis.
Žingsnis 2
Ant kilimėlio padėkite nori lapą ir plonu sluoksniu paskleiskite virtus ryžius, tada sūrį, žuvį ir agurką. Suvyniokite norio kraštą ir patepkite vandeniu, kad laikytųsi.
Žingsnis 3
Taip pat pagaminkite kitą suktinuką su sūriu, krevetėmis ir avokadais. Trečios rūšies vyniotinio pagrindą sudaro sūris, midijos ir agurkai. Suktinukus supjaustykite į 8 vienodus gabalėlius ir sudėkite į lėkštę.
Kategorijos