Dacha sriuba "A la solyanka" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Dacha sriuba "A la solyanka"

Greitai pagaminama ir labai skani sriuba.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite smulkiai supjaustytą kiaulieną.

Žingsnis 2

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus, maišydami pakepinkite.

Žingsnis 3

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 3
Sudėkite dešreles ir kubeliais supjaustytą kumpį.

Žingsnis 4

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą, maišydami kepkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 5
Sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus ir maišydami kepkite 5 minutes.

Žingsnis 6

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 6
Ant ugnies užkaiskite vandenį, sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytas bulves ir užvirkite.

Žingsnis 7

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 7
Ryžius nuplaukite ir suberkite į bulves, užvirkite, sudėkite maišytus produktus ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.

Žingsnis 8

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 8
Įdėkite lauro lapų, pipirų žirnelių, druskos pagal skonį.

Žingsnis 9

Dacha sriuba "A la solyanka" Žingsnis 9
Prieš išjungdami sriubą, įpilkite į ją ketvirtadalio citrinos sulčių, išmaišykite ir po minutės išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos