Publikavimo data: 2024-06-16
Daržovės su kiaulienos šonkauliukais
Pagrindinis patiekalo bruožas yra tas, kad beveik visas kiaulienos šonkauliukų gaminimo procesas vyksta be šeimininkės dalyvavimo, nes troškinimo metu produktų nereikia maišyti. Jei daržovės dedamos sluoksnis po sluoksnio, kiauliena visiškai įsigeria į daržovių sultis ir gaunasi sultinga bei subalansuota.
Žingsnis 1
Virtus ir gerai nuplautus šonkauliukus supjaustykite porcijomis. Kiekvieną gabalėlį įtrinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Nuplautą svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Įkaitinkite katilą ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Į įkaitusį aliejų sudėkite mėsos gabalėlius ir lengvai apkepkite ant didelės ugnies. Pirmiausia mėsą kepkite 5-7 minutes iš vienos pusės. Tada apverskite gabalėlius ir 5-10 min. kepkite iš kitos pusės.
Žingsnis 4
Tada į katilą sudėkite morkas ir svogūnus ir pakepinkite. Tada į katilą įpilkite pomidorų pastos. Įpilkite vandens, kad apsemtų šonkauliukus.
Žingsnis 5
Įdėkite lauro lapą, sandariai uždenkite dangčiu ir virkite 40 minučių. Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 6
Supjaustykite bulves ir sudėkite jas į katilą. Tada kopūstus. Troškinkite, kol bulvės bus paruoštos. Patiekite su smulkintais krapais.
Kategorijos