Publikavimo data: 2025-08-16
Daržovių ir kalakutienos troškinys
Kalakutiena dera su įvairiomis daržovėmis. Pietums pasigaminkite daržovių troškinį su kalakutiena. Patiekalui daržoves supjaustykite smulkiai ir vienodai, kad mėsa geriau sugertų sultis ir taptų aromatingesnė bei sultingesnė, o patiekalas iškeptų tolygiau. Pirmiausia apkepkite mėsą, kol ji iškeps iki pusės, tada, mažėjant virimo laikui, sudėkite likusias daržoves, kad jos neišvirtų. Įpusėjus kepti troškinį pagardinkite prieskoniais, kad jis būtų aromatingesnis, bet išlaikytų visų ingredientų skonį.
Žingsnis 1
Susmulkinkite troškiniui skirtus ingredientus. Kalakutieną ir svogūną supjaustykite 0,7 cm*0,7 cm griežinėliais, šviežią papriką, pomidorus ir baklažaną - griežinėliais. Kopūstus supjaustykite žiedynais, tada juos išvirkite vandenyje, nusausinkite, nusausinkite ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Paruoškite daržovių ir kalakutienos troškinį. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite kalakutieną ir virkite 10 minučių. Tada sudėkite svogūną ir kepkite dar 5 minutes. Supilkite papriką ir baklažaną, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite 5 minutes. Tada sudėkite žiedinius kopūstus ir troškinkite 5 minutes, tada pomidorus ir grietinę. Patiekalą troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos