Publikavimo data: 2024-04-06
Daržovių kreminė sriuba
Daržovių sriuba su grietinėle yra skanus, švelnus ir labai sveikas patiekalas. Moksliškai įrodyta, kad suvalgius grietinėlės sriubos, organizmas pasisotina greičiau nei po įprastos, o alkis ilgai nejaučiamas. Todėl daržovių grietinėlės sriubos receptas ypač naudingas metantiems svorį. Šis patiekalas ruošiamas labai paprastai: jo pagrindą sudaro vištienos sultinys, morkos, bulvės, svogūnai ir kopūstai.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Morkas, svogūnus, bulves, brokolius ir žiedinius kopūstus 5 minutes pakepinkite keptuvėje su sviestu. Pagardinkite trupučiu druskos.
Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Į puodą sudėkite troškintas daržoves. Įpilkite 1 litrą vištienos sultinio. Likęs sultinys bus naudojamas sriubos tirštumui reguliuoti. Supilkite grietinėlę ir virkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite kreminę sriubą. Nuimkite nuo ugnies. Pagardinkite druska ir pipirais. Mišinį sutrinkite trintuvu. Jei daržovių kreminė sriuba tiršta, atskieskite sultiniu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos