Daržovių mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Daržovių mišrainė

Solyanka - tai karštas patiekalas iš kopūstų su grybais, bulvėmis, mėsa, paukštiena ir net žuvimi. Pavyzdžiui, 1822 m. žodyne soljankos apibrėžimas skamba taip: "Soljanka, postožė, Selianka - patiekalas, pagardintas raugintais kopūstais, žuvimi ir jautiena, kumpiu, actu ir pipirais." Daržovių soljanka yra sotus antrasis patiekalas, kuris puikiai tinka pasninkaujant.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Daržovių mišrainė Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Daržovių mišrainė Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 3

Daržovių mišrainė Žingsnis 3
Iš paprikų pašalinkite sėklas ir supjaustykite jas griežinėliais.

Žingsnis 4

Daržovių mišrainė Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kelias minutes ant didelės ugnies pakepinkite kopūstus. Tada sumažinkite kaitrą.

Žingsnis 5

Daržovių mišrainė Žingsnis 5
Į kopūstus sudėkite paprikas, morkas ir svogūnus.

Žingsnis 6

Daržovių mišrainė Žingsnis 6
Grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, o česnaką smulkiai sukapokite. Grybus ir česnaką pakepinkite atskiroje keptuvėje.

Žingsnis 7

Daržovių mišrainė Žingsnis 7
Į likusias daržoves sudėkite grybus. Išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite 10-15 minučių uždengę dangčiu.

Žingsnis 8

Daržovių mišrainė Žingsnis 8
Nuimkite dangtį, supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite dar kelias minutes.

Žingsnis 9

Daržovių mišrainė Žingsnis 9
Daržovių mišrainę patiekite papuoštą žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos