Daržovių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Daržovių salotos

Skaniausiomis ir sveikiausiomis laikomos salotos iš šviežių daržovių, užpiltų augaliniu aliejumi. Į tokias salotas įeina daug įvairių daržovių, todėl jos yra ryškios, sočios ir labai skanios. Aisbergo salotas šiose salotose galima pakeisti Pekino kopūstais, tik aisbergo salotos yra sultingesnės, švelnesnės ir traškesnės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
115 kcal.
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Daržovių salotos Žingsnis 1
Supjaustykite aisbergo salotas stambiais gabalėliais arba susmulkinkite rankomis.

Žingsnis 2

Daržovių salotos Žingsnis 2
Ridikėlius, agurkus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite plonomis puselėmis.

Žingsnis 3

Daržovių salotos Žingsnis 3
Sudėkite visas daržoves ir salotas į gilią salotinę.

Žingsnis 4

Daržovių salotos Žingsnis 4
Susmulkinkite petražoles ir krapus, suberkite į salotinę kartu su daržovėmis ir pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 5

Daržovių salotos Žingsnis 5
Sumaišykite salotas ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Nepilkite aliejaus į salotas, kol jų nepasūdėte ir nesumaišėte, nes aliejus neleis daržovėms pasūdyti ir druskos reikės daug daugiau, nei reikia.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos