Publikavimo data: 2025-08-19
Daržovių salotos su marinuotais grybais, saulėgrąžų sėklomis ir Dižono garstyčiomis
Originalus daržovių, Dižono garstyčių, sūdytų grybų ir sėklų derinys suteikia neįprastą skonio pojūtį. Salotos paruošiamos greitai ir lengvai. Paprastas paruošimas leidžia šį patiekalą pateikti pietums ar vakarienei. Naudingos salotos tinka net kaip garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. Jų būtinai turėtumėte paragauti!
Žingsnis 1
Bulves, morkas, burokėlius ir agurkus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Į burokėlius įlašinkite kelis lašus saulėgrąžų aliejaus, kad jis nedažytų kitų maisto produktų. Burokėlių kubelius gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į salotinę sluoksniuokite bulves, morkas, burokėlius, agurkus, sėklas, sūdytus grybus (pavyzdžiui, imbierą) ir raugintus kopūstus.
Žingsnis 4
Kruopščiai išmaišykite ingredientus ir salotos paruoštos valgyti!
Kategorijos