Daržovių salotos su marinuotais grybais, saulėgrąžų sėklomis ir Dižono garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Daržovių salotos su marinuotais grybais, saulėgrąžų sėklomis ir Dižono garstyčiomis

Originalus daržovių, Dižono garstyčių, sūdytų grybų ir sėklų derinys suteikia neįprastą skonio pojūtį. Salotos paruošiamos greitai ir lengvai. Paprastas paruošimas leidžia šį patiekalą pateikti pietums ar vakarienei. Naudingos salotos tinka net kaip garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. Jų būtinai turėtumėte paragauti!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Daržovių salotos su marinuotais grybais, saulėgrąžų sėklomis ir Dižono garstyčiomis Žingsnis 1
Bulves, morkas, burokėlius ir agurkus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Daržovių salotos su marinuotais grybais, saulėgrąžų sėklomis ir Dižono garstyčiomis Žingsnis 2
Į burokėlius įlašinkite kelis lašus saulėgrąžų aliejaus, kad jis nedažytų kitų maisto produktų. Burokėlių kubelius gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Daržovių salotos su marinuotais grybais, saulėgrąžų sėklomis ir Dižono garstyčiomis Žingsnis 3
Į salotinę sluoksniuokite bulves, morkas, burokėlius, agurkus, sėklas, sūdytus grybus (pavyzdžiui, imbierą) ir raugintus kopūstus.

Žingsnis 4

Daržovių salotos su marinuotais grybais, saulėgrąžų sėklomis ir Dižono garstyčiomis Žingsnis 4
Kruopščiai išmaišykite ingredientus ir salotos paruoštos valgyti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos