Daržovių soba PP pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Daržovių soba PP

Gerai žinoma, kad japonai gali pasigirti ilgesne gyvenimo trukme nei Europos kultūrų atstovai. Vienas iš ilgaamžiškumą lemiančių veiksnių yra mityba. Japonų virtuvei būdinga daug šviežių sezoninių daržovių, jūros gėrybių ir minimalus terminis produktų apdorojimas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Daržovių soba PP Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite stambiais griežinėliais.

Žingsnis 2

Daržovių soba PP Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Apkepkite svogūną, česnaką, imbierą, pomidorus ir pipirus. Kepkite ant didelės ugnies 3-4 minutes, intensyviai maišydami.

Žingsnis 3

Daržovių soba PP Žingsnis 3
Sudėkite soba į keptuvę ir supilkite sojų padažą. Maišykite ir kepkite dar porą minučių.

Žingsnis 4

Daržovių soba PP Žingsnis 4
Patiekite patiekalą karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Makaronai, Azijos makaronai, šuo, sojų padažo patiekalai, vaizdo įrašo receptas, receptų knyga, makaronai su sūriu, krevečių makaronai, grietinėlės pasta, kreminiai makaronai, kalmarų makaronai, kreminio sūrio makaronai

Kategorijos