Publikavimo data: 2024-01-06
Daržovių sultinys receptas
Dietinis daržovių sultinys yra puikus pirmasis patiekalas norintiems numesti svorio. Jį paruošti visai nesunku. Jam paruošti reikės svogūnų, česnakų, petražolių ir saliero šaknies, taip pat paprikų. Kadangi šis daržovių sultinys verdamas be mėsos, jį gali valgyti tie, kurie pasninkauja. Norėdami pasigaminti patiekalą, peržiūrėkite mūsų žingsnis po žingsnio receptą.
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves. Gerai nuplaukite jas po tekančiu vandeniu. Supjaustykite į 2-3 gabaliukus, priklausomai nuo jų dydžio. Paprikas supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Pradėkite virti dietinį daržovių sultinį. Tam sudėkite daržoves į puodą ir užpilkite jas šaltu vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies ir palaukite, kol vanduo užvirs.
Žingsnis 3
Palaukite, kol daržovės išvirs. Sumažinkite ugnį iki mažos. Įberkite druskos. Paprastai daržovėms išvirti prireikia 20 minučių. Išjunkite kaitlentę.Jei norite, kad daržovės išvirtų greičiau, supjaustykite jas mažesniais gabalėliais. Patiekalą pasūdykite prieš patiekdami arba kol sultinys verda.
Žingsnis 4
Patiekite sultinį. Tam jį reikia pertrinti per sietelį. Dabar jau žinote, kaip paruošti daržovių sultinį.
Žingsnis 5
Net tokį patiekalą kaip sultinys galima patiekti gražiai. Supilkite jį į baltą dubenį ir pabarstykite krapais. Taip pat galite iš ryškiaspalvių morkų ir paprikų išpjauti figūrėles ir įmesti jas į sultinį.
Kategorijos