Publikavimo data: 2024-10-12
Daržovių šurpa su triušiena
Pagal vitaminų ir naudingųjų medžiagų kiekį triušiena laikoma naudingiausia ir dietine mėsa. Ja gydomos kepenų, širdies, skrandžio ligos, alergijos, ją būtinai turėtų vartoti bet kokio amžiaus vaikai, maitinančios motinos ir pagyvenę žmonės. Todėl daržovių šiurpa su triušiena yra ne tik vertingas, bet ir labai skanus patiekalas. Švelni, sultinga triušienos mėsa, išmirkyta daržovių skoniuose, tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Paimkite katilą, sumaišykite jame augalinį ir sviesto aliejų. Sudėkite į jį paruoštas bulves ir kepkite, kol jos paruduos. Sudėkite bulves į atskirą indą.
Žingsnis 2
Triušienos mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į katilą, pakepinkite ant didelės ugnies, tada sudėkite stambiai tarkuotas morkas ir smulkintus svogūnus. Kepkite daržoves kartu su mėsa, kol išvirs.
Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir kartu su keptomis bulvėmis suberkite į katilą. Pasūdykite, įberkite pipirų žirnelių ir lauro lapų. Pripilkite indą vandens, kad apsemtų visus ingredientus, ir troškinkite 40 minučių.
Kategorijos