Daržovių šurpa su triušiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Daržovių šurpa su triušiena

Pagal vitaminų ir naudingųjų medžiagų kiekį triušiena laikoma naudingiausia ir dietine mėsa. Ja gydomos kepenų, širdies, skrandžio ligos, alergijos, ją būtinai turėtų vartoti bet kokio amžiaus vaikai, maitinančios motinos ir pagyvenę žmonės. Todėl daržovių šiurpa su triušiena yra ne tik vertingas, bet ir labai skanus patiekalas. Švelni, sultinga triušienos mėsa, išmirkyta daržovių skoniuose, tiesiog tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Daržovių šurpa su triušiena Žingsnis 1
Paimkite katilą, sumaišykite jame augalinį ir sviesto aliejų. Sudėkite į jį paruoštas bulves ir kepkite, kol jos paruduos. Sudėkite bulves į atskirą indą.

Žingsnis 2

Daržovių šurpa su triušiena Žingsnis 2
Triušienos mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į katilą, pakepinkite ant didelės ugnies, tada sudėkite stambiai tarkuotas morkas ir smulkintus svogūnus. Kepkite daržoves kartu su mėsa, kol išvirs.

Žingsnis 3

Daržovių šurpa su triušiena Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir kartu su keptomis bulvėmis suberkite į katilą. Pasūdykite, įberkite pipirų žirnelių ir lauro lapų. Pripilkite indą vandens, kad apsemtų visus ingredientus, ir troškinkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos