Publikavimo data: 2025-08-17
Daržovių troškinys su antiena
Daržovių troškinys yra tikras vaikystės skonis. Visi jį mėgsta dėl didelio naudingų vitaminų ir mineralų kiekio. Kartu daržovės yra tarsi tikra puošmena ir bet kuriuo metų laiku sukuria jaukumo ir šilumos atmosferą.
Žingsnis 1
Supjaustykite anties filė dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Sudėkite anties gabaliukus į įkaitintą keptuvę ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite svogūną. Sudėkite į keptuvę ir pradėkite kepti.
Žingsnis 4
Morkas supjaustykite kubeliais ir lengvai pakepinkite kartu su svogūnais.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais ir morkomis. Švelniai pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite po dangčiu, kartais pamaišydami.
Žingsnis 6
Dar daržovėms visiškai neiškepus, perkelkite antį ir toliau troškinkite ant mažos ugnies. Pagal skonį pagardinkite druska ir maltais pipirais.
Kategorijos