Daržovių troškinys su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Daržovių troškinys su dešrelėmis

Daržovių troškinys - tai sotus ir skanus patiekalas iš pomidorų tyrėje troškintų daržovių su mėsa, kurio įvairių variantų yra visų pasaulio šalių virtuvėse. Kai kur į jį įeina ėriena, kai kur kiauliena, o kai kur žvėriena. Tačiau kai laiko trūksta, o siela nori kažko panašaus, į pagalbą gali ateiti paprastas ir greitas daržovių troškinys su dešrelėmis.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Daržovių troškinys su dešrelėmis Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Siųskite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi, kad apkeptų iki auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Daržovių troškinys su dešrelėmis Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir kartu su likusia keptuvės dalimi suberkite juos į keptuvę. Tuo pat metu supjaustykite bulves stambiais kubeliais, o dešreles - apskritimais. Viską tokiu pat būdu sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 3

Daržovių troškinys su dešrelėmis Žingsnis 3
Į apkeptas daržoves ir dešreles pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, tada pasūdykite pomidorų pastą ir viską užpilkite vandeniu. Daržovių troškinį troškinkite apie 40 minučių, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos