Publikavimo data: 2024-06-16
Daržovių troškinys su dešrelėmis
Daržovių troškinys - tai sotus ir skanus patiekalas iš pomidorų tyrėje troškintų daržovių su mėsa, kurio įvairių variantų yra visų pasaulio šalių virtuvėse. Kai kur į jį įeina ėriena, kai kur kiauliena, o kai kur žvėriena. Tačiau kai laiko trūksta, o siela nori kažko panašaus, į pagalbą gali ateiti paprastas ir greitas daržovių troškinys su dešrelėmis.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Siųskite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi, kad apkeptų iki auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir kartu su likusia keptuvės dalimi suberkite juos į keptuvę. Tuo pat metu supjaustykite bulves stambiais kubeliais, o dešreles - apskritimais. Viską tokiu pat būdu sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 3
Į apkeptas daržoves ir dešreles pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, tada pasūdykite pomidorų pastą ir viską užpilkite vandeniu. Daržovių troškinį troškinkite apie 40 minučių, kol išvirs.
Kategorijos