Publikavimo data: 2024-06-09
Daržovių troškinys su jūros gėrybėmis
Šis receptas tinka tiems, kurie mėgsta jūros gėrybes arba nori paįvairinti savo kasdienę mitybą. Daržovių troškinys, troškintas vyne su įvairiomis jūros gėrybėmis, yra puikus neįprastos lengvos vakarienės pasirinkimas. Šiame patiekale gausu labai daug baltymų ir skaidulinių medžiagų, o tai neabejotinai yra privalumas.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite morkas ir svogūnus. Sudėkite paprikas, pomidorus ir porą minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Tada į daržoves įpilkite sojų padažo, vyno, druskos, pipirų ir kitų prieskonių. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite, kol daržovės bus pusiau išvirusios.
Žingsnis 2
Jūros gėrybes užpilkite vandeniu, pasūdykite ir palikite virti, kol išvirs. Sudėkite daržoves ir 5 min. troškinkite ant silpnos ugnies, kad jūros gėrybės sugertų visus prieskonių ir daržovių skonius bei aromatus. Išjunkite ugnį ir iš karto patiekite karštas.
Kategorijos