Publikavimo data: 2024-10-21
Daržovių troškinys su kiaulienos krūtinėle
Prancūzų kalboje žodis "troškinys" reiškia "apetitui sužadinti". Rusijoje šis žodis įsitvirtino kaip svetimo patiekalo pavadinimas, o vėliau jis buvo priimtas kaip visų šios rūšies patiekalų pavadinimas. Dabar įvairios šeimos yra nustačiusios savo troškinio gaminimo receptą. Šiandien jis ruošiamas naudojant įvairią mėsą, daržoves, žoleles ir prieskonius.
Žingsnis 1
Kepkite kiaulienos krūtinėlę keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus, kol lengvai paruduos. Sudėkite svogūną ir morkas. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Viską kepkite, kol daržovės taps skaidrios. Įdėkite česnako. Kruopščiai išmaišykite ir sumažinkite ugnį iki mažos. Virkite po dangčiu apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Perkelkite keptuvės turinį į tinkamą troškinimo indą. Sudėkite bulvių kubelius ir šiek tiek vandens. Virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių.
Žingsnis 3
Tuo tarpu cukiniją apkepkite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Įberkite petražolių. Sudėkite cukiniją ir pomidorus į bendrą troškinimo puodą. Supilkite grietinę, išmaišykite ir troškinkite dar apie 10 minučių.
Kategorijos