Publikavimo data: 2024-03-27
Daržovių troškinys su malta mėsa
Cukinijų, baklažanų, paprikų, pomidorų, pupelių ir svogūnų troškinys su malta mėsa pomidorų padaže - skanus ir sotus patiekalas pietums ar vakarienei. Patiekalas gaminamas gana paprastai. Jums reikės tik 15 minučių aktyvaus gaminimo. Apkepkite maltą mėsą, svogūną ir česnaką, sudėkite daržoves bei prieskonius ir viską užpilkite vandeniu. Troškinkite patiekalą pusvalandį ir, voila, jis paruoštas!
Žingsnis 1
Baklažaną supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Cukiniją taip pat supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais
Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 6
Paprikas supjaustykite šiaudeliais arba pusžiedžiais.
Žingsnis 7
Storasieniame puode įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 8
Į keptuvę suberkite maltą mėsą, mentele suplėšykite ją į mažus gabalėlius ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 9
Į puodą sudėkite pomidorus, cukiniją, baklažaną, papriką ir pupeles.
Žingsnis 10
Supilkite vandenį, pagal skonį įberkite druskos, juodųjų pipirų ir sausų žolelių. Daržoves troškinkite uždengę dangčiu 20 minučių.
Žingsnis 11
Paruoštą patiekalą pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos