Publikavimo data: 2025-08-19
Daržovių troškinys su mėsa ir grybais
Pateikiame paprastai paruošiamo sveiko, sotaus ir gerai virškinamo patiekalo receptą. Jame yra natūralių daržovių, šviežios mėsos ir grybų.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulienos kepsnį nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Į kepimo indą supilkite augalinį aliejų, sudėkite supjaustytus mėsos gabalėlius ir pagal skonį pagardinkite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į lėkštę su mėsa.
Žingsnis 4
Nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite 2 grybus. Sudėkite į lėkštę kartu su kitais ingredientais.
Žingsnis 5
Morkas nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į patiekalą.
Žingsnis 6
Nuplaukite pomidorą, supjaustykite jį mažais gabalėliais ir nusiųskite į lėkštę.
Žingsnis 7
Sumaišykite visus ingredientus ir įberkite dar šiek tiek maltų pipirų. Dėkite į orkaitę, ji turi būti įkaitusi iki 180 laipsnių. Kepkite 10 minučių.
Žingsnis 8
Į daržoves ir mėsą įpilkite 1 arbatinį šaukštelį citrinos sulčių. Kruopščiai išmaišykite ir kepkite dar 35-45 minutes. Patiekalą tikrinkite kas 5 minutes, kas 5 minutes pamaišykite.
Žingsnis 9
Visos daržovės ir mėsa turi tapti minkštos.
Kategorijos