Publikavimo data: 2024-03-27
Daržovių tyrė
Daržovių tyrė yra puikus karšto patiekalo pasirinkimas, jei jums nuobodu ir nusibodo standartiniai garnyrai. Lengva ir švelni daržovių tyrė puikiai tinka prie mėsos, žuvies, jūros gėrybių, dera su grybais ir sūriais. Mažai kaloringas ir sveikas patiekalas visai šeimai, jį įvertins ir suaugusieji, ir vaikai. Bulvių košė - tai tiesiog ląstelienos ir naudingų mikroelementų lobynas, tinkantis kasdienei mitybai ir nekenkiantis jūsų figūrai.
Žingsnis 1
Nuluptas bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, morkas - apskritimais. Moliūgą nulupkite, suberkite sėklas ir supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais.
Žingsnis 2
Supjaustytas daržoves perkelkite į puodą, užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir uždengę dangčiu virkite ant vidutinės ugnies. Užvirus daržoves pasūdykite, virkite, kol daržovės suminkštės, - kol daržovės bus minkštos, 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Jei išvirtose daržovėse liko per daug skysčio, nusunkite vandenį ir sutrinkite daržoves trintuvu arba rankomis, naudodami trintuvą.
Žingsnis 4
Išdėliokite trintas daržoves į lėkštes ir patiekite. Bulvių košę galite patiekti su vištienos filė ar kitais pasirinktais karštais patiekalais. Gero apetito!
Kategorijos