Daržovių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Daržovių tyrė

Daržovių tyrė yra puikus karšto patiekalo pasirinkimas, jei jums nuobodu ir nusibodo standartiniai garnyrai. Lengva ir švelni daržovių tyrė puikiai tinka prie mėsos, žuvies, jūros gėrybių, dera su grybais ir sūriais. Mažai kaloringas ir sveikas patiekalas visai šeimai, jį įvertins ir suaugusieji, ir vaikai. Bulvių košė - tai tiesiog ląstelienos ir naudingų mikroelementų lobynas, tinkantis kasdienei mitybai ir nekenkiantis jūsų figūrai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
50 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Daržovių tyrė Žingsnis 1
Nuluptas bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, morkas - apskritimais. Moliūgą nulupkite, suberkite sėklas ir supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėliais.

Žingsnis 2

Daržovių tyrė Žingsnis 2
Supjaustytas daržoves perkelkite į puodą, užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir uždengę dangčiu virkite ant vidutinės ugnies. Užvirus daržoves pasūdykite, virkite, kol daržovės suminkštės, - kol daržovės bus minkštos, 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Daržovių tyrė Žingsnis 3
Jei išvirtose daržovėse liko per daug skysčio, nusunkite vandenį ir sutrinkite daržoves trintuvu arba rankomis, naudodami trintuvą.

Žingsnis 4

Daržovių tyrė Žingsnis 4
Išdėliokite trintas daržoves į lėkštes ir patiekite. Bulvių košę galite patiekti su vištienos filė ar kitais pasirinktais karštais patiekalais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos