Delikatesinė vištiena medaus ir garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Delikatesinė vištiena medaus ir garstyčių padaže

Vištieną medaus ir garstyčių padaže galima ruošti ir be jo, atsižvelgiant į šeimos pageidavimus, arba šventės išvakarėse ir susitikus su svečiais. Toks patiekalas tiks bet kokia proga, jis visada atrodys prabangiai, o skonis patvirtins virėjo meistriškumą. Nors garstyčios ir medus atrodo sunkiai suderinami ingredientai, vis dėlto dėl jų mėsa tampa sultinga, aromatinga ir minkšta.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Delikatesinė vištiena medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 1
Padalykite mėsą į gabalėlius. Jei tai visas viščiukas, tuomet į atskirus gabalėlius - filė, blauzdą, sparnelius. Sumaišykite medų, garstyčias, alyvuogių aliejų ir sausus prieskonius. Kiekvieną mėsos gabalėlį aptepkite padažu arba viską sumaišykite giliame dubenyje.

Žingsnis 2

Delikatesinė vištiena medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 2
Sudėkite mėsą ant kepimo skardos. Ant viršaus uždėkite šviežio rozmarino šakelę. Jei neturite šviežių rozmarinų, pabarstykite džiovintais rozmarinais. Uždenkite folija ir kepkite 150-170 laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių. Tada nuimkite foliją ir kepkite, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos