Publikavimo data: 2025-08-16
Delikatesinės kiaulienos medalionai su ananasais ir saulėje džiovintais pomidorais
Švelnus kvapnių ananasų vaisiškumas, aštrus ir apetitą žadinantis saulėje džiovintų pomidorų ir keptos mėsos skonis - tai patiekalas, kuris patiks visada. Šis eksperimentas su kiauliena yra labai sėkmingas, nes patiekalas įgauna taurių skonių ir aromatų. Tai leidžia jį įtraukti į šeimos šventės ar vakarienės su svečiais valgiaraštį. Kartu jis neužima daug laiko, paruošiamas greitai ir, svarbiausia, lengvai - be jokių sudėtingų procesų.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite medalionais ir lengvai apskrudinkite. Pagardinkite druska ir pipirais ir palikite, kad įsigertų prieskonių.
Žingsnis 2
Perkelkite mėsą į kepimo skardą ir aptepkite ją majonezu. Ant viršaus sudėkite džiovintus pomidorus, tada ananasus ir tarkuotą sūrį. Uždenkite folija ir 15-20 min. pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos