Publikavimo data: 2024-06-16
Delikatesinės salotos su ikrais, krevetėmis, lašiša ir kalmarais
Pateiktoje salotų versijoje gausu raudonųjų ikrų, kalmarų, lašišų, krevečių. Toks rinkinys ne tik nepakartojamo skonio, bet ir itin turtingas maistine sudėtimi. Raudonųjų ikrų sudėtyje esančius Omega-3 ir Omega-6, mineralus ir vitaminus A, D ir E papildo kalmarų, lašišų ir krevečių savybės. Vertinant vien pagal tai, šių salotų vertė prilygsta stebuklingai tabletei, jei tokia būtų. Priešingu atveju - tai skanus patiekalas, palankiai papuošiantis šventinę puotą.
Žingsnis 1
Kelias minutes pavirkite kalmarus ir krevetes. Pomidorus, lašišą ir kalmarus supjaustykite mažais gabalėliais. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Žingsnis 2
Į smulkintus ingredientus sudėkite virtas krevetes. Tuomet sutarkuokite sūrį ir taip pat suberkite jį į salotas. Apšlakstykite majonezu.
Kategorijos