Delikatesiniai lašiniai, iškepti rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Delikatesiniai lašiniai, iškepti rankovėje

Kepant lašinius su prieskoniais ir naudojant tokį būdą kaip kepimas rankovėje, gaunamas švelnus, kvapnus ir subtilus produktas. Visi kepėjo į kepinį įmaišyti aromatai lieka rankovėje ir nusėda ant lašinių. Dėl to padvigubėja skonis ir nauda. Jį galima patiekti per šventinę puotą, įprastą vakarienę arba pasiimti su savimi į kelionę.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
739 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
81 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Delikatesiniai lašiniai, iškepti rankovėje Žingsnis 1
Sumaišykite druską, maltus juoduosius pipirus ir raudonuosius aštriuosius pipirus ir išmaišykite. Įtrinkite šoninę prieskoniais ir peiliu išilgai padarykite įpjovas. Į kiekvieną pjūvį įdėkite po česnako skiltelę. Įjunkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Delikatesiniai lašiniai, iškepti rankovėje Žingsnis 2
Į kepimo rankovę įdėkite lašinius, užspauskite kraštus ir dėkite ant kepimo skardos arba į formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 45-60 minučių, priklausomai nuo lašinių storio. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite nenuimdami rankovės. Tada ištraukite iš rankovės ir leiskite visiškai atvėsti ant lėkštės, o tada - šaldytuve. Taip jis bus skanesnis ir tvarkingiau supjaustytas griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos