Publikavimo data: 2024-04-08
Dešra folijoje
Dešra folijoje - naminės virtos dešros receptas. Naminė dešra gaminama iš rinktinės mėsos ir prieskonių. Dešrelių gimtine laikoma senovės Graikija, o vėliau šis užkandis paplito visame pasaulyje. Dešrų gaminius mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Būtent dėl šios priežasties daugelis žmonių dešreles pradeda gaminti namuose. Labai lengva reguliuoti gaminio storį, nes dešrelės suvyniojamos į maistinę plėvelę.
Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą dešrelėms. Kiaulieną, svogūną ir česnaką du kartus pertrinkite per mėsmalę. Supilkite druską, pipirus, plaktą kiaušinį ir išmaišykite. Dėkite faršą į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną atskieskite 40 ml šilto vandens. Sumaišykite su malta mėsa.
Žingsnis 2
Suformuokite dešrą. Ant stalo padėkite du maistinės plėvelės sluoksnius. Ant jos sudėkite maltą mėsą, suformuokite ją tvirtai suvyniodami į maistinę plėvelę. Gerai suriškite plėvelės galus. Dešrą sutvirtinkite tos pačios maistinės plėvelės ritinėliais, kad kepant maistinė plėvelė nesuplyštų.
Žingsnis 3
Paruoškite dešrą. Į platų puodą supilkite vandenį, actą ir druską. Pastatykite puodą ant ugnies ir palaukite, kol vanduo užvirs. Į verdantį vandenį panardinkite dešrą. Vanduo turi ją visiškai apsemti. Uždenkite puodą dangčiu ir virkite 60 minučių. Dešrą sudėkite ant lėkštės ir palikite atvėsti.
Kategorijos