Publikavimo data: 2024-04-08
Vištienos dešra
Naminės vištienos dešros receptas nėra sudėtingas. Patiekalas gaminamas iš virtos krūtinėlės, prieskonių ir želatinos. Vištienos dešrelė idealiai tinka vaikų stalui ir dietiniam maistui. Tai visiškai natūralus produktas be riebalų, konservantų ir kitų maisto priedų. Dešrelei gaminti geriau imti atvėsintą mėsą.
Žingsnis 1
Paruoškite dešros pagrindą. Sumaišykite vištienos faršą su česnaku, krapais, išbrinkusia želatina ir paprika. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai išmaišykite, kol taps vientisas ir tolygiai pasiskirstys.
Žingsnis 2
Iškepkite dešrą. Į kepimo rankovę sudėkite skonio mišinį ir suformuokite dešrelę. Rankovės galus užspauskite specialiais spaustukais ir įsitikinkite, kad polietilenas sandariai priglunda prie dešros ir rankovės viduje nelieka oro. Įdėkite dešrą į kepimo indą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių. Iškepusią dešrelę atvėsinkite ir 24 valandoms padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos