Vištienos dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Vištienos dešra

Naminės vištienos dešros receptas nėra sudėtingas. Patiekalas gaminamas iš virtos krūtinėlės, prieskonių ir želatinos. Vištienos dešrelė idealiai tinka vaikų stalui ir dietiniam maistui. Tai visiškai natūralus produktas be riebalų, konservantų ir kitų maisto priedų. Dešrelei gaminti geriau imti atvėsintą mėsą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
24 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos dešra Žingsnis 1
Paruoškite dešros pagrindą. Sumaišykite vištienos faršą su česnaku, krapais, išbrinkusia želatina ir paprika. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai išmaišykite, kol taps vientisas ir tolygiai pasiskirstys.

Žingsnis 2

Vištienos dešra Žingsnis 2
Iškepkite dešrą. Į kepimo rankovę sudėkite skonio mišinį ir suformuokite dešrelę. Rankovės galus užspauskite specialiais spaustukais ir įsitikinkite, kad polietilenas sandariai priglunda prie dešros ir rankovės viduje nelieka oro. Įdėkite dešrą į kepimo indą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 50 minučių. Iškepusią dešrelę atvėsinkite ir 24 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos