Publikavimo data: 2024-04-08
Dešra keptuvėje
Daugelis žmonių labai mėgsta parduotuvėje pirktas dešreles, kurias galima kepti ant grotelių arba ant ugnies. Tokią dešrą galima pasigaminti namuose, ir joje bus tik natūralių ingredientų. Tam reikės specialaus mėsmalės priedo, kad žarną būtų galima pripildyti maltos mėsos. Į keptos dešros receptą įeina kiauliena ir įvairūs prieskoniai. Paruoštą dešrą galima kepti ir keptuvėje, ir ant ugnies.
Žingsnis 1
Suformuokite dešrą. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite jį į maltą mėsą. Supilkite kukurūzų krakmolą, druską ir pipirus. Supilkite ledinį vandenį ir išmaišykite iki vientisos masės. Uždėkite žarną ant specialaus mėsmalės antgalio, suriškite kitą galą ir pripildykite žarną maltos mėsos. Dešrą susukite keliose vietose ir suriškite kitą žarnos galą. Sudėkite į dubenį, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų.
Žingsnis 2
Išvirkite dešrą. Į puodą supilkite vandenį ir druską. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki silpnos. Dešrą perkoškite per visą paviršių. Įdėkite ją į vandenį ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Apkepkite dešreles. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite į ją dešreles ir kepkite uždengę dangčiu po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos