Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose

Dešrelės apkepe - skanus ir originalus užkandis, kuriuo galite maloniai nustebinti savo svečius. Patiekalo ingredientai yra kuo prieinamesni, todėl net porcijos paruošimas didelei grupei nebus brangus. Kad galėtumėte šventiškai patiekti, kiekvieną gabalėlį suverkite ant medinio iešmelio - tai užtikrins ir gražią išvaizdą, ir švarias rankas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
413 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Juos suverkite ant iešmelių.

Žingsnis 2

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Apvoliokite dešreles miltuose.

Žingsnis 3

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Paruoškite skystą tešlą keptuvei. Sumaišykite kiaušinį, pieną ir miltus ir pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Kiekvieną porciją panardinkite į kepimui skirtą tešlą.

Žingsnis 5

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose Žingsnis 5
Dešreles kepkite keptuvėje 7-10 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 6

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose Žingsnis 6
Aliejaus perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 7

Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose Žingsnis 7
Keptas dešreles patiekite karštas su mėgstamu padažu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos