Publikavimo data: 2024-05-25
Dešrelės apvoliotos džiūvėsėliuose
Dešrelės apkepe - skanus ir originalus užkandis, kuriuo galite maloniai nustebinti savo svečius. Patiekalo ingredientai yra kuo prieinamesni, todėl net porcijos paruošimas didelei grupei nebus brangus. Kad galėtumėte šventiškai patiekti, kiekvieną gabalėlį suverkite ant medinio iešmelio - tai užtikrins ir gražią išvaizdą, ir švarias rankas.
Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Juos suverkite ant iešmelių.
Žingsnis 2
Apvoliokite dešreles miltuose.
Žingsnis 3
Paruoškite skystą tešlą keptuvei. Sumaišykite kiaušinį, pieną ir miltus ir pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Kiekvieną porciją panardinkite į kepimui skirtą tešlą.
Žingsnis 5
Dešreles kepkite keptuvėje 7-10 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 6
Aliejaus perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 7
Keptas dešreles patiekite karštas su mėgstamu padažu. Gero apetito!
Kategorijos