Publikavimo data: 2025-08-17
Dešrelės grietinės ir česnakų padaže su marinuotais agurkais
Dešreles visada skaniau valgyti su skaniu ir originaliu, šiek tiek aštriu padažu. O grietinė, česnakas ir marinuoti agurkai - tai vienas geriausių padažo sudėties variantų, aštrus, esantis produktuose, nesudėtingas paruošti. Jis tinka prie dešrelių, mėsos patiekalų ir užkandžių. Neblogai, jei mėsos užkandžiai dar vartojami susitikus su draugais ir planuojama vartoti alkoholinių gėrimų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite marinuotą agurką, česnaką ir žoleles.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinę, agurkus, sojų padažą, česnaką ir žoleles, kol padažas taps tirštas.
Žingsnis 3
Kepkite dešreles iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Padažą ir dešreles sukrėskite į lėkštę bei padažinę ir patiekite kaip užkandį.
Kategorijos