Dešrelės grietinės ir česnakų padaže su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Dešrelės grietinės ir česnakų padaže su marinuotais agurkais

Dešreles visada skaniau valgyti su skaniu ir originaliu, šiek tiek aštriu padažu. O grietinė, česnakas ir marinuoti agurkai - tai vienas geriausių padažo sudėties variantų, aštrus, esantis produktuose, nesudėtingas paruošti. Jis tinka prie dešrelių, mėsos patiekalų ir užkandžių. Neblogai, jei mėsos užkandžiai dar vartojami susitikus su draugais ir planuojama vartoti alkoholinių gėrimų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės grietinės ir česnakų padaže su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite marinuotą agurką, česnaką ir žoleles.

Žingsnis 2

Dešrelės grietinės ir česnakų padaže su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sumaišykite grietinę, agurkus, sojų padažą, česnaką ir žoleles, kol padažas taps tirštas.

Žingsnis 3

Dešrelės grietinės ir česnakų padaže su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Kepkite dešreles iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Dešrelės grietinės ir česnakų padaže su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Padažą ir dešreles sukrėskite į lėkštę bei padažinę ir patiekite kaip užkandį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos