Dešrelės iš kastinio butelyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Dešrelės iš kastinio butelyje

Skanios dešros galite pasigaminti namuose nenaudodami odelės ar folijos. Tokiu atveju būsite tikri dėl jos kokybės, nes patys nustatysite patiekalo ingredientų sudėtį.Kiaulienos dešrą labai skanu patiekti su įvairiais padažais, česnakiniu majonezu, garstyčiomis ir kt. Svarbiausia mėsą sultinyje išdėlioti šiltą ir palaukti, kol ji atvės, kad dešra būtų puikiai supjaustyta ir nesuplyštų.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Alergenai: Garstyčios, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės iš kastinio butelyje Žingsnis 1
Pradėkite kepti kiaulienos nugarinę. Išvalytą nugarinę sudėkite į katilą arba puodą, įberkite druskos, įdėkite lauro lapų ir svogūnų. Supilkite šiltą vandenį ir virkite nugarinę 2-3 valandas. Verdant susidarys putų, kurias reikia pašalinti. Jei verdant pritrūksta vandens, įpilkite šiek tiek verdančio vandens, kad nugarinė būtų visiškai apsemta skysčio. Virkite, kol mėsa ir oda atsiskirs nuo kaulų. Sultinį perkoškite.

Žingsnis 2

Dešrelės iš kastinio butelyje Žingsnis 2
Susmulkinkite kauliuką. Išvirtą kumpį atvėsinkite. Tada atsargiai atskirkite mėsą ir kai kurias minkštos odos dalis nuo kaulų, išimkite kaulus. Smulkiai supjaustykite virtą mėsą ir odą, gabalėlius sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 3

Dešrelės iš kastinio butelyje Žingsnis 3
Paruoškite česnakų sultinį. Česnaką sudėkite į atskirą dubenėlį, įberkite maltų juodųjų pipirų. Supilkite česnaką ir prieskonius į sultinį ir išmaišykite. Palikite česnakų sultinį 15 minučių, kad prisitrauktų. Česnakinį sultinį perkoškite per sietelį ir supilkite į mėsą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 4

Dešrelės iš kastinio butelyje Žingsnis 4
Paruoškite dešrą. Paruoštu mišiniu pripildykite plastikinį butelį. Stenkitės neįpilti per daug sultinio, kad dešra būtų mėsinga, o ne drebučių pavidalo. Įdėkite butelį į šaldytuvą nakčiai, kad masė sutirštėtų. Kai dešra bus paruošta, žirklėmis perpjaukite butelį ir išimkite jį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos