Publikavimo data: 2025-08-20
Dešrelės sojų padaže su česnakais
Pikantiška ir pikantiška dešrelių patiekimo ant stalo versija. Kartu su česnaku ir sojų padažu keptos dešrelės įgauna šiek tiek aštrų skonį, idealiai tinka šiltiems garnyrams. Šiek tiek kaloringas ir sotus patiekalas tiems, kuriems reikia energijos ir jėgų. Kartu jis gana sveikas dėl česnako, kuris palaiko imunitetą ir naikina visus organizme esančius virusus ir bakterijas. Taip pat sojų padažo, kuris teigiamai veikia kraujagyslių ir širdies veiklą.
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles žiedais. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje alyvuogių aliejuje apkepkite dešreles, sudėkite česnaką ir sojų padažą. Kepkite 15-20 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite dešreles į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos