Publikavimo data: 2025-08-18
Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis
Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis - įdomus vokiškas aštraus skonio patiekalas. Jis dera su alkoholiniu alumi ir stipriaisiais gėrimais, taip pat karštais šiltais bulvių garnyrais, virtais ryžiais ir daržovėmis. Sotus, šiek tiek kaloringas, ko nereikia, kad vakarui pasiruoštumėte daug patiekalų. O svarbiausia visiškai nesudėtingas, nereikalaujantis didelių maisto gaminimo įgūdžių.
Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite žiedais, smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Dešreles, česnaką ir svogūną 10-15 minučių kepkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Supilkite sojų padažą ir sezamo sėklas, virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Dėkite į lėkštę ir galite patiekti!
Kategorijos