Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis

Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis - įdomus vokiškas aštraus skonio patiekalas. Jis dera su alkoholiniu alumi ir stipriaisiais gėrimais, taip pat karštais šiltais bulvių garnyrais, virtais ryžiais ir daržovėmis. Sotus, šiek tiek kaloringas, ko nereikia, kad vakarui pasiruoštumėte daug patiekalų. O svarbiausia visiškai nesudėtingas, nereikalaujantis didelių maisto gaminimo įgūdžių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite žiedais, smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis Žingsnis 2
Dešreles, česnaką ir svogūną 10-15 minučių kepkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis Žingsnis 3
Supilkite sojų padažą ir sezamo sėklas, virkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Dešrelės sojų padaže su svogūnais ir sezamo sėklomis Žingsnis 4
Dėkite į lėkštę ir galite patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos