Publikavimo data: 2025-08-18
Dešrelės su daržovėmis grietinės ir pomidorų padaže
Nepakartojamą skonį dešrelėms suteikia puikus, šiek tiek aštrus padažas iš grietinės, keptų morkų, svogūnų ir pomidorų pastos. Šį užkandį galima naudoti ir kaip garnyrą prie karštos šiltos bulvių košės ar ryžių, ir kaip užkandį vietoj salotų. Dėl padažo daržovių sudėties jis taip pat bus naudingas stiprinant organizmo imunitetą ir kaip gera vitaminų dozė. Rekomenduojama valgyti šiltą ir šviežią!
Žingsnis 1
Supjaustykite morkas ir svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Kepkite juos keptuvėje ant vidutinės ugnies 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorų pastą, grietinę ir dešreles, virkite, kol susidarys tirštas padažo mišinys.Pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 4
Patiekalas paruoštas ir laukia, kol bus patiektas.
Kategorijos