Publikavimo data: 2025-08-18
Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle
Tiems, kurie įpratę gaminti paprastus patiekalus, dešrelės dažnai būna geras būdas numalšinti alkį, o jas paruošti nėra sudėtinga. Tačiau paprastos, kaip patiekalas, tikriausiai gali nusibosti. Kodėl gi šiek tiek neatnaujinus šio recepto, bet per daug nepailginus gaminimo laiko? Pridėkime šiek tiek grybų skonio ir švelnios grietinėlės. Padarykite savo dešreles dar aromatingesnes ir sotesnes su grybais, grietinėle ir žolelėmis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite žoleles. Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Dešreles atskirai kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Nepamirškite jų per vidurį apipjauti, nes kitaip kepdamos jos gali sprogti!
Žingsnis 3
Dešreles supjaustykite žiedais, sudėkite į keptuvę kartu su grybais, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, žolelių. Šiek tiek pakepkite 10-15 min. ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Kai pagels, supilkite grietinėlę ir virkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 5
Dešrelės jau paruoštos ir laukia, kol bus patiektos!
Kategorijos