Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle

Tiems, kurie įpratę gaminti paprastus patiekalus, dešrelės dažnai būna geras būdas numalšinti alkį, o jas paruošti nėra sudėtinga. Tačiau paprastos, kaip patiekalas, tikriausiai gali nusibosti. Kodėl gi šiek tiek neatnaujinus šio recepto, bet per daug nepailginus gaminimo laiko? Pridėkime šiek tiek grybų skonio ir švelnios grietinėlės. Padarykite savo dešreles dar aromatingesnes ir sotesnes su grybais, grietinėle ir žolelėmis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle Žingsnis 1
Susmulkinkite žoleles. Grybus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle Žingsnis 2
Dešreles atskirai kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Nepamirškite jų per vidurį apipjauti, nes kitaip kepdamos jos gali sprogti!

Žingsnis 3

Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle Žingsnis 3
Dešreles supjaustykite žiedais, sudėkite į keptuvę kartu su grybais, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, žolelių. Šiek tiek pakepkite 10-15 min. ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle Žingsnis 4
Kai pagels, supilkite grietinėlę ir virkite dar 5-10 minučių.

Žingsnis 5

Dešrelės su grybais, žolelėmis ir grietinėle Žingsnis 5
Dešrelės jau paruoštos ir laukia, kol bus patiektos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos