Dešrelės su traškia plutele orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Dešrelės su traškia plutele orkaitėje

Viduramžiais naminė dešra buvo retas ir labai brangus skanėstas. Dabar tereikia ją išimti iš šaldytuvo ir įdėti į orkaitę. Ji puikiai dera su įvairiais garnyrais, o jos kvapas nepaliks abejingų nė vieno namuose.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės su traškia plutele orkaitėje Žingsnis 1
Paimkite gilią apvalią kepimo formą ir išklokite ją pergamentiniu popieriumi. Uždenkite ją pergamentiniu popieriumi. Suvyniokite dešreles ratu į keptuvę, kurioje ketinate kepti. Dešrelių apačią ir viršų patepkite aliejumi.

Žingsnis 2

Dešrelės su traškia plutele orkaitėje Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Kepkite dešreles, kol iškeps. Toliau kepkite, kol gražiai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos