Publikavimo data: 2024-04-03
Dešrelės vaikams
Visi vaikai mėgsta dešreles. Tačiau parduotuvėse parduodamos dešrelės ne visada yra sveikos. Ruošdami dešreles namuose galite būti tikri dėl produkto kokybės. Vaikų valgiaraštį praturtinsite patiekalu, kuris puikiai tiks bet kokiam garnyrui. Iš naminių dešrelių taip pat galima gaminti sumuštinius arba kepti jas sluoksniuotos tešlos kepiniuose.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Du kartus pertrinkite mėsą per mėsmalę. Maltą mėsą pasūdykite ir užpilkite pienu, išmaišykite. Dubenį su malta mėsa 24 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Pasigaminkite dešrelių. Paimkite dešros apvalkalą ir pripildykite jį maltos mėsos. Vietoj apvalkalo galite naudoti maistinę plėvelę. Pasirūpinkite, kad į vidų nepatektų oro. Formuokite dešreles surišdami apvalkalą su mėsa kas 15 cm. Palikite dešreles 2 valandoms.
Žingsnis 3
Išvirkite dešreles. Supilkite vandenį į puodą. Sudėkite dešreles, užvirkite ir virkite 20 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos