Dešrelių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Dešrelių blyneliai

Dešrelių apkepai yra puikus patiekalas, kuris puikiai dera su įvairiais gėrimais. Šias bulvytes galima valgyti pietums, su grietine ir pusryčiams. Su priedais galite eksperimentuoti, dešrą pakeisti kitomis rūšimis, o petražoles - krapais. Lėkštės ilgai negenda.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelių blyneliai Žingsnis 1
Nusausinkite pomidorus ir supjaustykite mažais gabalėliais. Dešrą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite sūrį. Svogūną nuplaukite po tekančiu vandeniu ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pašildykite kefyrą ir sumaišykite su druska bei cukrumi. Sumaišykite tešlą su kiaušiniais.

Žingsnis 2

Dešrelių blyneliai Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite tešlą, tada sumaišykite kvietinius miltus su soda ir dalimis supilkite į tešlą. Iš anksto pabarstykite įdarą.

Žingsnis 3

Dešrelių blyneliai Žingsnis 3
Palikite tešlą 15 minučių pailsėti. Įkaitinkite keptuvę, prieš tai įpilkite aliejaus. Kepkite paplotėlius, kol taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos