Publikavimo data: 2024-06-16
Dešrelių blyneliai
Dešrelių apkepai yra puikus patiekalas, kuris puikiai dera su įvairiais gėrimais. Šias bulvytes galima valgyti pietums, su grietine ir pusryčiams. Su priedais galite eksperimentuoti, dešrą pakeisti kitomis rūšimis, o petražoles - krapais. Lėkštės ilgai negenda.
Žingsnis 1
Nusausinkite pomidorus ir supjaustykite mažais gabalėliais. Dešrą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite sūrį. Svogūną nuplaukite po tekančiu vandeniu ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pašildykite kefyrą ir sumaišykite su druska bei cukrumi. Sumaišykite tešlą su kiaušiniais.
Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite tešlą, tada sumaišykite kvietinius miltus su soda ir dalimis supilkite į tešlą. Iš anksto pabarstykite įdarą.
Žingsnis 3
Palikite tešlą 15 minučių pailsėti. Įkaitinkite keptuvę, prieš tai įpilkite aliejaus. Kepkite paplotėlius, kol taps auksiniai.
Kategorijos