Dešrelių kepsneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Dešrelių kepsneliai

Kas nemėgsta paskrudintų blynų su dešra? Šis receptas perduodamas iš kartos į kartą. Mėgstantys pusryčiauti su puodeliu arbatos ir kuo nors skaniu, turėtų atkreipti dėmesį į dešrainių blynų receptą. Kad blyneliai taptų pūstieji, reikia šiek tiek pašildyti kefyrą, o po to supilti rūgpienį. Šaltas kefyras tokio efekto nesuteiks. Įdarą atsargiai įmaišykite, kad tešla nenukristų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelių kepsneliai Žingsnis 1
Pasigaminkite paplotėlių. Virtą dešrą ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Supilkite kefyrą į gilų dubenį, pašildykite iki 25 laipsnių, suberkite kepimo miltelius, druską, miltus, įmuškite kiaušinį. Išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Į tešlą atsargiai sudėkite sūrį ir dešrą. Įkaitinkite keptuvę ant silpnos ugnies, patepkite ją augaliniu aliejumi ir šaukštu paskirstykite tešlą taip, kad paplotėliai nesiliestų. Keptuvę uždenkite dangčiu. Kai viena pusė apkeps, apverskite bulvytes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos