Publikavimo data: 2024-04-02
Dešrelių kepsneliai
Kas nemėgsta paskrudintų blynų su dešra? Šis receptas perduodamas iš kartos į kartą. Mėgstantys pusryčiauti su puodeliu arbatos ir kuo nors skaniu, turėtų atkreipti dėmesį į dešrainių blynų receptą. Kad blyneliai taptų pūstieji, reikia šiek tiek pašildyti kefyrą, o po to supilti rūgpienį. Šaltas kefyras tokio efekto nesuteiks. Įdarą atsargiai įmaišykite, kad tešla nenukristų.
Žingsnis 1
Pasigaminkite paplotėlių. Virtą dešrą ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Supilkite kefyrą į gilų dubenį, pašildykite iki 25 laipsnių, suberkite kepimo miltelius, druską, miltus, įmuškite kiaušinį. Išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Į tešlą atsargiai sudėkite sūrį ir dešrą. Įkaitinkite keptuvę ant silpnos ugnies, patepkite ją augaliniu aliejumi ir šaukštu paskirstykite tešlą taip, kad paplotėliai nesiliestų. Keptuvę uždenkite dangčiu. Kai viena pusė apkeps, apverskite bulvytes.
Kategorijos