Publikavimo data: 2024-06-23
Dešrelių kepsneliai
Dešrelių kepsneliai - paprastas receptas, kaip paįvairinti mitybą. Tai paprastas užkandis iš dešros ir sūrio, apvoliotų miltuose, kefyre ir kiaušinyje. Lengvas receptas iš paprastų ingredientų patiks jums ir jūsų artimiesiems kaip užkandis.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį. Į kiaušinį supilkite kefyrą. Mišinį suplakite plaktuvu arba mikseriu.
Žingsnis 2
Miltus supilkite į kiaušinius ir kefyrą. Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Dešrą supjaustykite riekelėmis. Sūrį supjaustykite mažais griežinėliais. Dešros griežinėlius sudėkite į lėkštę. Ant dešros uždėkite sūrio ir uždenkite kitu dešros gabalėliu.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją trupučiu aliejaus. Į keptuvę šaukštu įpilkite šiek tiek tešlos. Ant tešlos dėkite sumuštinį su dešra ir sūriu. Ant sumuštinio viršaus užtepkite šiek tiek tešlos, kad apsemtų dešrą. Kepkite paplotėlius po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos