Dešrelių mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešrelių mišrainė

Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelių mišrainė Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite 4-5 mm storio apskritimais.

Žingsnis 2

Dešrelių mišrainė Žingsnis 2
Alyvuoges supjaustykite 2 mm storio žiedais.

Žingsnis 3

Dešrelių mišrainė Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Dešrelių mišrainė Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite petražoles.

Žingsnis 5

Dešrelių mišrainė Žingsnis 5
Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 6

Dešrelių mišrainė Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Dešrelių mišrainė Žingsnis 7
Sudėkite dešreles ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 8

Dešrelių mišrainė Žingsnis 8
Į keptuvę sudėkite marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Viską išmaišykite ir troškinkite dar kelias minutes.

Žingsnis 9

Dešrelių mišrainė Žingsnis 9
Sudėkite dešreles ir daržoves į puodą ir supilkite sultinį arba vandenį. Uždėkite puodą ant ugnies ir užvirinkite sriubą. Kelis kartus pamaišykite, kad kaitinant ingredientai nepriliptų prie dugno.

Žingsnis 10

Dešrelių mišrainė Žingsnis 10
Virkite sriubą 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais nugriebdami putas. Pabaigoje sudėkite alyvuoges ir smulkintas petražoles. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruoštą sriubą nukelkite nuo ugnies ir uždenkite dangčiu. Palikite 30 minučių, kad sriuba išbrinktų.

Žingsnis 11

Dešrelių mišrainė Žingsnis 11
Patiekite mišrainę su grietine ir griežinėliu citrinos. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos