Publikavimo data: 2024-05-15
Dešrelių mišrainė
Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite 4-5 mm storio apskritimais.
Žingsnis 2
Alyvuoges supjaustykite 2 mm storio žiedais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 5
Marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Sudėkite dešreles ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 8
Į keptuvę sudėkite marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Viską išmaišykite ir troškinkite dar kelias minutes.
Žingsnis 9
Sudėkite dešreles ir daržoves į puodą ir supilkite sultinį arba vandenį. Uždėkite puodą ant ugnies ir užvirinkite sriubą. Kelis kartus pamaišykite, kad kaitinant ingredientai nepriliptų prie dugno.
Žingsnis 10
Virkite sriubą 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais nugriebdami putas. Pabaigoje sudėkite alyvuoges ir smulkintas petražoles. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Paruoštą sriubą nukelkite nuo ugnies ir uždenkite dangčiu. Palikite 30 minučių, kad sriuba išbrinktų.
Žingsnis 11
Patiekite mišrainę su grietine ir griežinėliu citrinos. Gero apetito!
Kategorijos