Publikavimo data: 2024-05-25
Dešrelių mišrainė multicooker įrenginyje
Vienas mėgstamiausių klasikinių rusų virtuvės patiekalų! Soljanka visada buvo mėgstamas ir populiarus patiekalas Rusijoje. Yra daugybė jo gaminimo variantų. Šiame recepte soljanka ruošiama su dešrelėmis ir daugiaryžyje. Tai labai supaprastina patiekalo gaminimo procesą. Dešrelės pakeičia mėsą ir padaro daržovių patiekalą sotų. Pagrindinis soljankos ingredientas - kopūstai, svogūnai ir morkos - turi vitaminų užtaisą ir naudą. Kad skonis būtų dar įdomesnis, į patiekalą įberkite paprikos ir čiobrelių.
Žingsnis 1
Dešreles ir morkas supjaustykite pusžiedžiais. Tada ant švarios pjaustymo lentelės supjaustykite svogūnus ir kopūstus.
Žingsnis 2
Į multicooker įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Suberkite papriką ir čiobrelius. Į multicookerį sudėkite visus anksčiau supjaustytus ingredientus. Pagal skonį įpilkite kečupo.
Žingsnis 3
Virkite patiekalą multicooker keptuvėje 90 minučių, įpilkite vandens. Jis turi būti iki pusės ingredientų lygio. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Dešrelių mišrainę sudėkite į gražią lėkštę. Atlikta!
Kategorijos