Dešrelių užkandžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Dešrelių užkandžiai

XIX a. Prancūzija pasauliui padovanojo mažus sumuštinius - kanapes, kurios tinka tiek švediškų stalų, tiek užkandžių metu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelių užkandžiai Žingsnis 1
Supjaustykite agurką nedideliais apskritimais.

Žingsnis 2

Dešrelių užkandžiai Žingsnis 2
Sūrį, dešrą ir duoną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Dešrelių užkandžiai Žingsnis 3
Norėdami surinkti kanapes, paruoškite iešmelius ir ant jų suverkite alyvuoges.

Žingsnis 4

Dešrelių užkandžiai Žingsnis 4
Tada išverskite agurkus, perkelkite juos į viršų ir ant iešmelių atsargiai suverkite dešrą ir sūrį.

Žingsnis 5

Dešrelių užkandžiai Žingsnis 5
Po to įdėkite baltos duonos riekes. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, užkandėlės, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, sala, pomidorų sezonas, ridikėlių sezonas, užkandžiai naujiems metams, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos