Publikavimo data: 2024-01-04
Kanapės su vištiena, ananasais ir apelsinais receptas
Kanapė - tai mažytis sumuštinis ir mini salotos. Jas patogu patiekti švediškuose staluose, vakarėliuose arba per bet kokią vakarienę kaip lengvą užkandį prieš pagrindinį patiekalą. Kanapių įdarų yra daugiau kaip tūkstantis rūšių, o kaip pagrindas paprastai naudojami traškūs skrebučiai, duona arba krekeriai. Išbandykite šį kanapių su vištiena, ananasais ir apelsinais receptą, kad diena būtų skanesnė ir įdomesnė.
Žingsnis 1
Paruoškite recepte išvardytus ingredientus. Nuplaukite vištienos krūtinėlę ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuplaukite ir nulupkite apelsiną. Vaisius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite filė. Sudėkite vištienos krūtinėlę į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Apibarstykite druska. Pastatykite puodą ant ugnies. Vištieną virkite ant vidutinės ugnies 30 min. Nepamirškite nuo sultinio nugriebtuvu pašalinti putų.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Aptepkite iškeptą krūtinėlę džiovintais žalumynais ir kepkite keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol paukštis įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 4
Paruoškite kanapių įdarą. Virtą vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais arba mažais kubeliais. Sudėkite vištieną į dubenį ir sumaišykite su ananasų ir apelsinų griežinėliais.
Žingsnis 5
Vištieną ir vaisius apliekite majonezu arba jogurtu, išmaišykite ir palikite 3-4 minutes pastovėti.
Žingsnis 6
Gautą įdarą paskirstykite ant krekerių. Papuoškite kanapes žolelėmis. Mėgaukitės.
Kategorijos