Publikavimo data: 2024-02-03
Kanapės su vištiena, apelsinais ir vyšniniais pomidorais receptas
Kanapė - tai nedidelis užkandis, gaminamas iš įvairių ingredientų. Tradiciškai kanapės patiekiamos švediško stalo metu arba prieš pagrindinį patiekalą. Šiuolaikinėje virtuvėje kanapių menas išaugo į atskirą kulinarijos sritį, o receptų skaičius skaičiuojamas tūkstančiais. Pagrindiniai šio patiekalo privalumai - paprastas paruošimas ir įdomus pateikimas. Šioje įdaro versijoje naudojamas originalus ingredientų derinys. Vištiena, apelsinai, pomidorai ir sūris sukuria ryškų ir įsimintiną skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Vištienos filė išvirkite arba 20 min. kepkite orkaitėje. Nuplaukite salotų lapus ir vyšninius pomidorus. Nulupkite apelsiną.
Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite 5 mm storio riekelėmis. Nuo kiekvienos riekelės nupjaukite plutelę.
Žingsnis 3
Sūrį supjaustykite plonais 2-3 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 4
Vištienos filė taip pat supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Apelsiną supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Vyšninius pomidorus supjaustykite į keturias dalis.
Žingsnis 7
Ant kiekvienos duonos riekės uždėkite po nedidelį gabalėlį lapinių salotų. Ant salotų uždėkite šiek tiek majonezo ir vištienos gabalėlį.
Žingsnis 8
Ant vištienos uždėkite sūrio, apelsinų griežinėlių ir vyšninių pomidorų. Kanapes smeikite iešmeliais.
Žingsnis 9
Kanapes patiekite baltuose induose, nes jie atrodo įspūdingiau. Prieš patiekdami pabarstykite kanapes sezamo sėklomis.
Kategorijos