Publikavimo data: 2024-03-23
Ridikėlių kanapės
Prancūzų kalboje "canapé" reiškia "mažytis". Ir iš tiesų tai labai mažo dydžio užkandis. Idėja ant vieno iešmo sudėti kelis skirtingų maisto produktų gabalėlius kilo Prancūzijoje. Iš pradžių šis patiekalas buvo sukurtas apetitui žadinti. Kanapės patiekiamos su vynu ir pagrindiniais šventinio stalo patiekalais. Jų taip pat galite pasigaminti vasaros piknikui. Kanapės puikiai papildys šventinį stalą ir padarys patiekalų serviravimą įdomesnį.
Žingsnis 1
Supjaustykite ruginę duoną riekelėmis ir iš trijų pusių nupjaukite plutą.
Žingsnis 2
Ridikėlius supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 3
Nulupkite putpelių kiaušinius ir perpjaukite juos pusiau.
Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite majonezą, krapus ir varškę.
Žingsnis 6
Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus.
Žingsnis 7
Padažą užtepkite ant ruginės duonos.
Žingsnis 8
Ant viršaus uždėkite ridikėlių žiedus.
Žingsnis 9
Ant viršaus uždėkite putpelių kiaušinių puseles.
Žingsnis 10
Į kanapes įdėkite vyšninio pomidoro puselę ir pritvirtinkite smeigtuku.
Kategorijos