Publikavimo data: 2024-01-20
Kanapės su mocarela receptas
Kanapės - labai originali patiekalų pateikimo ant šventinio stalo forma. Iki šiol kanapės priklauso atskiram kulinarijos skyriui. Kanapės - tai kulinarinės fantazijos "platforma". Mocarelos ir vyšninių pomidorų derinys yra vienas sėkmingiausių skonių tandemų. Labai lengvai paruošiamas užkandis puikiai papildys šventinį ar darbo dienos stalą. Jam paruošti nereikės daug laiko, tačiau skonių derinys ir neįprastas pateikimas maloniai nustebins jūsų artimuosius.
Žingsnis 1
Paruoškite visus recepte išvardytus ingredientus. Nuplaukite žaliųjų salotų lapus ir vyšninius pomidorus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Salotų lapus skersai supjaustykite vidutinio dydžio 1,5-2 cm griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite mocarelą 1,5-2 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Paimkite iešmelius ir ant kiekvieno jų suverkite ingredientus tokia tvarka: sūrį, salotų lapą ir vyšninius pomidorus.
Žingsnis 5
Papuoškite lėkštę salotų lapais, išdėliokite kanapes ir patiekite.
Žingsnis 6
Naudokite geltonąsias arba juodąsias vyšnias. Taip pat galite rinktis spalvotą sūrį, kurio galima įsigyti prekybos centruose. Prieš patiekdami lėkštę apšlakstykite balzaminiu kremu.
Kategorijos