Publikavimo data: 2024-09-17
Dešros ir kiaušinių blyneliai
Įvairiais įdarais įdaryti blynai yra nepaprastai universalus patiekalas. Šį patiekalą galima patiekti pusryčiams, pietums ar vakarienei kaip atskirą patiekalą. Blynai su įdaru gali papuošti šventinį stalą net kaip užkandis. Šio patiekalo įdarų variantai taip pat gali būti labai įvairūs. Sūris, varškė, kiaušiniai, žolelės, saldūs įdarai iš uogienių ir džemų - apskritai įdaro pasirinkimą riboja tik virėjo fantazija.
Žingsnis 1
Dešreles ir kiaušinius supjaustykite nedideliais šiaudeliais.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, dešreles ir petražoles. Išmaišykite ir supilkite augalinį aliejų. Jei reikia, pagal skonį pasūdykite ir įberkite maltų juodųjų pipirų. Blynų įdaras paruoštas.
Žingsnis 3
Dėkite blyną ant pjaustymo lentos, į vidurį dėkite įdaro ir susukite blyną į voką.
Žingsnis 4
Antrąjį blyną taip pat apvoliokite įdare.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje lengvai apkepkite blynų vokus iš abiejų pusių.
Kategorijos