Dešros ir sūrio pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Dešros ir sūrio pjaustymas

Kiaulienos kotletus galima kepti dešros sūrio tešloje, kuri suteiks patiekalui ryškaus skonio, pikantiškumo ir malonaus rūkymo aromato. Dešrų sūris daugeliui pažįstamas nuo vaikystės. Kai kas šį produktą netgi laiko sovietiniu išradimu. Iš tikrųjų dešrų sūris buvo išrastas XX a. viduryje Šveicarijoje, o ant rusų stalo jis atsirado tik šeštajame dešimtmetyje. Iš tikrųjų tai lydytas sūris, kuriam po lydymo +95 ℃ temperatūroje suteikiama dešros forma, o po to jis 3 valandas rūkomas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros ir sūrio pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Filė muškite plaktuku iš abiejų pusių. Mėsą pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.

Žingsnis 2

Dešros ir sūrio pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje įmuškite kiaušinius, supilkite majonezą. Tada sūrį ir miltus. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Dešros ir sūrio pjaustymas Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su dešros sūriu. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ant didelės ugnies. Panardinkite kotletus į tešlą, kepkite iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos