Publikavimo data: 2024-06-13
Dešros pjaustymas
Yra daugybė būdų, kaip paįvairinti žinomų patiekalų skonį. Pavyzdžiui, į įprastus mėsos kotletus galite įdėti rūkytos dešros. Rinkdamiesi dešrą atkreipkite dėmesį į apvalkalą - jis turi būti lygus ir nelipnus. Dešros gabaliukai turi būti elastingi, o spalva artima natūraliai šviežios mėsos spalvai.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną kepimui. Išdėliokite filė gabalėlius ant kepimo indo be įdubimų. Ant vištienos sluoksnio išdėliokite rūkytos dešros gabalėlius. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Ant viršaus sudėkite grietinę ir švelniai paskirstykite po visą paviršių.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Įdėkite kepimo indą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos