Dešros pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Dešros pjaustymas

Yra daugybė būdų, kaip paįvairinti žinomų patiekalų skonį. Pavyzdžiui, į įprastus mėsos kotletus galite įdėti rūkytos dešros. Rinkdamiesi dešrą atkreipkite dėmesį į apvalkalą - jis turi būti lygus ir nelipnus. Dešros gabaliukai turi būti elastingi, o spalva artima natūraliai šviežios mėsos spalvai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Dešros pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite vištieną kepimui. Išdėliokite filė gabalėlius ant kepimo indo be įdubimų. Ant vištienos sluoksnio išdėliokite rūkytos dešros gabalėlius. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Ant viršaus sudėkite grietinę ir švelniai paskirstykite po visą paviršių.

Žingsnis 2

Dešros pjaustymas Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Įdėkite kepimo indą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos