Dešros skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Dešros skrebučiai

Skrudinta duona su dešrelėmis yra nebrangus patiekalas greitiems pusryčiams ir užkandžiams. Jei norite sveikesnio sumuštinio, į įdarą įdėkite konservuotų žaliųjų žirnelių. Tai puiki priemonė hemoglobino kiekiui didinti ir anemijai gydyti. Kokybiškos dešrelės turi būti elastingos, paspaudus greitai grįžti į pradinę formą. Ryškiai rausva spalva rodo, kad dešrelėse yra nitritų arba dažiklių, tokio gaminio geriau atsisakyti. Tikra malta mėsa turėtų būti pilkšvai rausvos spalvos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną riekelę aptepkite plonu sluoksniu sviesto. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir 5 min. pakepinkite svogūnus ir žirnelius.

Žingsnis 2

Dešros skrebučiai Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Ant duonos riekelių dėkite dešros žiedus, tada svogūnus ir žirnelius. Apibarstykite sūriu ir 7-10 min. kepkite orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos