Publikavimo data: 2024-06-23
Dešros skrebučiai
Skrudinta duona su dešrelėmis yra nebrangus patiekalas greitiems pusryčiams ir užkandžiams. Jei norite sveikesnio sumuštinio, į įdarą įdėkite konservuotų žaliųjų žirnelių. Tai puiki priemonė hemoglobino kiekiui didinti ir anemijai gydyti. Kokybiškos dešrelės turi būti elastingos, paspaudus greitai grįžti į pradinę formą. Ryškiai rausva spalva rodo, kad dešrelėse yra nitritų arba dažiklių, tokio gaminio geriau atsisakyti. Tikra malta mėsa turėtų būti pilkšvai rausvos spalvos.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Kiekvieną riekelę aptepkite plonu sluoksniu sviesto. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir 5 min. pakepinkite svogūnus ir žirnelius.
Žingsnis 2
Iškepkite skrebučius. Ant duonos riekelių dėkite dešros žiedus, tada svogūnus ir žirnelius. Apibarstykite sūriu ir 7-10 min. kepkite orkaitėje.
Kategorijos