Publikavimo data: 2024-04-05
Dešrų sriuba klasika
Sotus ir labai naudingas pirmasis patiekalas gali būti paruoštas pagal paprastos sriubos su dešra receptą. Į ją įdedama šiek tiek bulvių ir mažų makaronų. Šis patiekalas ypatingas tuo, kad jis, kitaip nei soljanka, paruošiamas labai greitai ir jam nereikia ruošti mėsos sultinio. Tai vadinamoji biudžetinė klasikinė sriuba su dešra. Recepte numatyta, kad į ją galima dėti virtos geros kokybės dešros. Galite naudoti daktarišką arba pienišką dešrą, bet būtinai pirmos arba aukščiausios rūšies.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Paimkite gilų puodą, supilkite vandenį, pastatykite ant ugnies ir užvirkite. Suberkite druską ir bulves, sumažinkite ugnį. Virkite 15 minučių, kol suminkštės, ir nukelkite nuo ugnies. Nenuleisdami vandens, sutrinkite puode esančias bulves.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves ir dešrą. Į gilią keptuvę supilkite augalinį aliejų ir statykite ant vidutinės ugnies. Po 1 minutės sudėkite morkas ir svogūnus, maišydami kepkite 5 minutes. Sudėkite dešrą ir išmaišykite. Kepkite 3 minutes, kol dešra apskrus.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į puodą su bulvėmis sudėkite keptuvę su dešra, įdėkite lauro lapą ir vermišelius. Įjunkite ugnį, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite 7 minutes.
Žingsnis 4
Baigti gaminti. Į puodą suberkite česnakus, išmaišykite ir virkite 2 minutes.
Kategorijos