Dešrų sriuba klasika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Dešrų sriuba klasika

Sotus ir labai naudingas pirmasis patiekalas gali būti paruoštas pagal paprastos sriubos su dešra receptą. Į ją įdedama šiek tiek bulvių ir mažų makaronų. Šis patiekalas ypatingas tuo, kad jis, kitaip nei soljanka, paruošiamas labai greitai ir jam nereikia ruošti mėsos sultinio. Tai vadinamoji biudžetinė klasikinė sriuba su dešra. Recepte numatyta, kad į ją galima dėti virtos geros kokybės dešros. Galite naudoti daktarišką arba pienišką dešrą, bet būtinai pirmos arba aukščiausios rūšies.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
46 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrų sriuba klasika Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Paimkite gilų puodą, supilkite vandenį, pastatykite ant ugnies ir užvirkite. Suberkite druską ir bulves, sumažinkite ugnį. Virkite 15 minučių, kol suminkštės, ir nukelkite nuo ugnies. Nenuleisdami vandens, sutrinkite puode esančias bulves.

Žingsnis 2

Dešrų sriuba klasika Žingsnis 2
Apkepkite daržoves ir dešrą. Į gilią keptuvę supilkite augalinį aliejų ir statykite ant vidutinės ugnies. Po 1 minutės sudėkite morkas ir svogūnus, maišydami kepkite 5 minutes. Sudėkite dešrą ir išmaišykite. Kepkite 3 minutes, kol dešra apskrus.

Žingsnis 3

Dešrų sriuba klasika Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į puodą su bulvėmis sudėkite keptuvę su dešra, įdėkite lauro lapą ir vermišelius. Įjunkite ugnį, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite 7 minutes.

Žingsnis 4

Dešrų sriuba klasika Žingsnis 4
Baigti gaminti. Į puodą suberkite česnakus, išmaišykite ir virkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos