Publikavimo data: 2024-05-25
Didelis itališkas sumuštinis ant ciabatta su pomidorų padažu
Didelis itališkas sumuštinis ant ciabatta su pomidorų padažu pasirodo neįtikėtinai skanus! Gaminant naudojamas kumpis ir dviejų rūšių dešrelės - chorizo ir saliamis. Taip pat lydytas plastmasinis sūris. Sumuštinis ruošiamas iš karto iš visos ciabattos, o paskui jis supjaustomas porcijomis. Jam paruošti prireikia 2 valandų, bet jis to vertas!
Žingsnis 1
Paruoškite didelį itališką sumuštinį ant ciabatta su pomidorų padažu. Peiliu perpjaukite ciabatta išilgai į dvi lygias dalis. Vieną jų atidėkite į šalį. Kitą aptepkite puse pomidorų padažo. Tolygiai paskirstykite kumpio griežinėlius. Tada 2 salotų lapus, 4 sūrio griežinėlius. Toliau saliamį, vėl 2 salotų lapus ir 4 sūrio griežinėlius. Užbaigti chorizo griežinėliais. Ant viršaus užtepkite pomidorų padažo ir uždenkite likusia puse ciabattos.
Žingsnis 2
Baigti ruošti didelį itališką sumuštinį. Suvyniokite ciabatta su įdaru į maistinę plėvelę ir 2 valandoms padėkite šaltai. Per tą laiką apverskite ciabatta 5-6 kartus, kad sumuštinis įsigertų pomidorų padažo.
Kategorijos